Tuesday, December 13, 2011

Contest Blog Paling Cute And Cool By Aien Story


Hari neh ida x bape nk ada mood nk stadi jd mula lah getik o9 jer kn
so, bila da o9 neh, mcm2 lah nk wt n plg pntg bw 2 wajib hokeyyy Kaos Chika
td, jalan2 cari mkn jap tup2 tjumpa 1 contest neh
so, dgn getikksssnyer nk lh mjoinkan diri yea...hoho


tomeiii kan banner contest neh...ida suke tau....
rajin2kn lah tgn kowg tuh tok kelik kt banner 2 ya...heeeee


Belog ida neh bese2 jer pon...myb owg tgk belog ida neh cm childish n hampagas jer tp pada ida belog ida ttp cute n cool tau
xkesah la nmpk cm childish skaly pon yg pntg ida suka Kaos Chika
ida x reti nk wat @ edit header bagai, so bl hadiah tok contest kaly neh mlibatkan header, mmg ida teruja lah
klo bole nk ajer mnta cik pganjur a.k.a adik Aien tlg edit belog ida neh terus...hohoho


Harap2 belog ida tpilih la yea sbb ida nk hadiah banner + header 2....yg len2 kalo dpt, alhamdulillah gk...hehe
bukan apa, ida nk tukar wajah belog ida sbb cm da lm sgt jer guna yg neh...hehe
wish me luck ya...syg kowg ketat Kaos Chika


Tok contest kaly neh ida nk tag Incik AmerGeng x makan ikan n Budak tiut
semua neh random jer sbb ida x da spesifik tag sp2 yg ida suka ^_^
so, jom ramai2 join contest neh n wish me luck sm ya...
nk menang!!!!!!!


Super cute onion

3 budak tomeiii:

aien said...

thanks join me . insyaallah menang ^^

Si qusowt said...

owh!sy akan join..tapi bukan mase terdekat..mube esok atau lusa

btw tq tag..:)

goodluck ya..semoge menang!

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html