Saturday, December 31, 2011

End of the Year



Hype semua....lm kan ida da x jengah belog neh...bukan setakat tengok, hapdep pon x
sian belog neh da bersawang sn cn pon...hehehe
bkn ida xnk luang ms kt belog neh tp byk benda ida kena settlekn skrg
jd, ida kena fokus lah tok benda yg lg penting kn
nm pon student, so mmg fokus utama buku2 lah skrg neh..hohoho


Pnjg plak ida bebel2 kn...sowi2 k...jom kita balek ke isu utama..ceeewah
kowg tau kn skrg neh end of da year tau lbh sng ckp, bape jam jer lagi kita nk masuk tahun baru kn
ceeewah semangat plak..hohoho
jd, mesty lah semua owg smgt n msty ada yg dok berkira2 nk countdown kt mn kn
yea lah, setahun skaly kn sp yg x nk lepaskn peluang...tol x??


Hepi2 gk, tp jgn lupa yea kalo kowg nk g countdown 2, jd diri elok2
yea lah, kompom full ngn owg yg kononnyer smngt bkobar2 nk sambut tahun baru kn
dh la owg neh da mcm2 jenis peel,so kowg2 kena lh jg diri leklok
ida ingatkan ajer sbb kita x tahu pe yg akn jadi kat kita...kan kan... ^_^


Jadi, di kesempatan ini (ayat dh mcm buat krgn wk2 exam dulu2 jer...hahaha),
ida nk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 kpd semua 
xkesah la blogger ke bkn ke jnji kita neh penduduk Bumi...hehehe
harapnyer tahun baru neh lbh byk perkara baek yg kan jd kt semua owg tmasuk gk ida
dan
ida nk minta maap klo spnjg ida jd kwn kat sp2, blogger dlm belog neh, ida da tbuat owg len sakit aty n mcm2 lg...sowi ya
tahun dpn kita buka buku baru ya ^_^




2012 is Loading ██████████████████ 99% !!! 

Selamat Tahun Baru 2012

p/s : thanks incik google 4 da pitca *_*

6 budak tomeiii:

naim said...

salam alaik

jom selawat ke atas Baginda Rasullullah.

Salam Tahun masihi
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/12/qasidah-lantunan-mahabbah-rasuillah.html

~ieda~ said...

@naim:wslm...yg 2 x kan dilupakan...thanks tok peringatan ya ^_^

sticker_getah said...

happy new year!! =)

Si BuDaK KaChAk said...

selamat taun baru geng tak makan ikan...hehehe

~ieda~ said...

@sticker_getah:hepi new year 2 u *_*

~ieda~ said...

@Si BuDaK KaChAk:hepi besday gk geng x mam ikan...naty rajin2 lah terjah cn balek ya...hoho ^_^