Monday, December 12, 2011

Keliru + Serabut + Macam-macam




Ida xda nk bebel pape cuma pd ida biarlah picta yg ada neh mgambarkan segala2nya
ida x nk pe yg blaku antara kita x kesah la mslh pape ke, slh fhm ke @ apa pon lah jd pyebab kita semakin x rapat antara 1 sm laen
ida x nk mcm 2 sbb kita msg2 da besar n bole pk semua 2
tp 1 jer yg ida nk ckp, kita dh lm kenal jd ida harap kita msg2 dpt nilai sejauhmana pagai msg2
tp kalo kejadian 2 wat kita makin renggang, ida x bole nk wtpe
sbb
dlm apa pon phubungan, klo slh sowg da mula rasa laen, hbgn 2 xkn mampu btahan smpai ke akhirnya...


Tapi 1 jer ida nk bgtau n hrp akn ingtlah...
ida syg kamoo sgt2 n kamoo sndiri tawu ida syg kamoo cmner kn
tp klo ida x dpt jd yg tbaek utk kamoo ida minta maaf sbb ida x sesempurna mana
myb ida x layak tok ada kat cc kamoo lagi mcm sllu...ida sendiri pon x tahu
hanya kamoo yg punya semua jwpn 2
tp yg pasti
ida akan sentiasa ada utk kamoo bl2 pn x kira waktu susah @ senang dan waktu kamoo betol2 memerlukan seseorang di cc kamoo
INGAT PERKARA NI


FORGIVENESS is not something we do for OTHER PEOPLE
we do it for OURSELVES

to get WELL and MOVE ON

p/s : ni xda kaitan dgn cintan cintun...thanks to incik google 4 da pcta

4 budak tomeiii:

cik ayuni said...

biase lah tue..
in every relationship, confirm ada up and down nya..

tabahkan diri:)

~ieda~ said...

@cik ayuni:thanks ayuni tp klo bab cintan cintun bole lg nk trma tp ni more 2 frenship...adoiiii penin n susah aty

Si qusowt said...

semua masalah ade jln penyelesaiaian..lagi2 kalau masalah dengan manusia sesama manusia.kene la bincang.

btw ..follow sini...dan komen sekali blog ini..
(^_^")
hit me back kalau ade mase ya

~ieda~ said...

@Si qusowt:thanks awk....mmg ada jln pylesaian dia tp mcm pyh + sukar jer...sy pon ase buntu...thanks flow kite n ida da hit awak blek ^_^