Monday, September 24, 2012

Pilihan Raya Kampus USM



Sebelum ida teruskan, da nak minta maaf pada semua readers sebab ida dah lama sesangat tak update blog. Bukan ida sesaja tp kekangan masa yang buat ida x sempat nak open blog tercuyunk neh. Banyak benda uang ida nk kongsi tapi ida simpan dulu. Bila dah betol2 free, baru ida akan update mcm selalu. Cian blog ni jugak sebab terabai ngn tuan dia yg da terlampau bizinyer.


Ida cuma nk bagitau yang esok ida akan bertanding untuk PILIHAN RAYA KAMPUS USM. Ida harap kaorang2 semua kan doakan yang terbaik untuk ida sebab ida nak buat yang terbaik dan semampunya pada yg lain2.









p/s : doakan yang terbaik untuk ida.. insyaAllah ^_^


4 budak tomeiii:

Cik Aya said...

semoge berjaye yupp!!!-saye ex student usm dulu2..salam kenal!

Mysara Ab Rahman said...

gud luk ek..;)

Mrs Lurve said...

gud luck dik...

✿Lady Ainaa✿ said...

All the best syg!!! hehehehe kekalkan kecantikan dan keyakinan sis tu ye.. weeee