Wednesday, October 19, 2011

"1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!"

Aiii kowg sume....pe kabo??ida harap kowg sume chat2 yea...
jgn skt2 cm ida tau...hehehehe

Hokey, td ida jln2 cri makan kt belog kwn2 laen (ada mknan ke ea)lyn jela kn
tup2, jmpa contest ni
so, dengan gagah perkasanyer telah mjoinkan diri lagi skaly
hohoho(jgn mrh yea kwn2...besh ni)



klik pada picture tok keterangan lanjut
Nak tawu cmner cara nk join giveaway neh...
kena follow instruction dr MR BAIZ


  • letak banner seperti di atas buat 1 entri yang bertajuk "1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!" dan link kan ke entri ini..
  • Follow blog Mr Baiz dan blog penaja di SINI  untuk update sepanjang giveaway..
  • kalau tak keberatan Like SINI sekali..*ecececeh...pomot sikit..hihi..jangan marah yer..
  • nak tag kawan-kawan lain pun amat digalakkan...lagi ramai lagi meriah..
  • 3 pemenang akan di tentukan dengan Random.Org.
  • tinggalkan link post anda di entry ini.
  • tarikh tutup penyertaan : 31 Oktober 2011
* copy paste from MR BAIZ blog

So, kat cn ida nk tag 3 kawan ida yg gojes
2: Niesa
3: MarAsh


Ni pula hadiah2 yg awesome yg pasti wat kowg teruja...hehehe

        

PEMENANG 1 
HOTPERFUME 20ML (2BOTOL) + 5 ML (4 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1) SPRAY (1) (Hadiah bernilai RM130)

PEMENANG 2 
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (3 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA SPRAY (1)
(Hadiah benilai RM90)


PEMENANG 3
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) +  5 ML (2 BOTOL) + PERFUME KERETA SPRAY (2) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1)
(Hadiah benilai RM80)


Besh kn...mesty kowg pn truja sm cm ida gk...
so, pe tgu lg...meh la kita bramai2 mjoinkan diri lam contest ni
tok dptkan hadiah2 yg gempak!!!!!

4 budak tomeiii:

Mr.Baiz said...

hye cik ieda, terima kasih sudi memeriahkan lagi 1st GA baiz ye..good luck :)

~ieda~ said...

@Mr.Baiz : thanks...hope so ^_^

fatin la wep said...

gudluck yerrr ! bw here .

~ieda~ said...

@fatin la wep : hehehe...hope so..thanks ya...u pon good luck dear ^_^