Monday, January 02, 2012

Teman Tapi Mesra???



Apa 2 TTM???mesti kowg ttanya2 kn...tp cm tajuk entri ida kali neh la TEMAN TAPI MESRA tau singkatan dia TTM...simple kn
hari neh tetiba jer ase nk bebel2 sal TTM neh...x tahu la knpa tp myb 2 yg ida nmpk jd kt sekeliling ida kot Kaos Chika


TTM lebih kpd 'hubungan' lelaki n pompuan...xkn lelaki + lelaki tau pompuan + pompuan kot...2 dh jadi cm pelik jer plak...hahahaha
TTM neh nak kata kawan pon x sgt lah...nk kata partner pon x jgk...x tahu nk ckp n describe cmner
tp pd ida lah, dowg neh ada rasa lbh dr sowg kwn @ sahabat @ sewaktu dgnnyer tp x lbh2 sgt
myb perasaan malu tau seangkatan dgn 2 kot yg mbataskan dowg neh Kaos Chika...ida sendiri x tahu


Tapi yg pasti, dowg yg dlm kategori TTM neh lebih mudah nk kongsi citer ngn 'kawan' dowg 2 sbb msg2 dh phm perangai msg2 kn
so, mudah la nk luah pe jer yg da kt dlm aty 2 cm marah kt owg 2 ke, x puas aty kt owg neh ke dll
senang citer, dowg neh da selesa 1 sm len lah kn tp yg mslhnyer bila kita tya

kowg da pape ke weh???
ish...mana ada lah...ktowg neh kwn jer pon...xlebih mn pon

Cmner 2???x ke penin + hampagas kn...tgk gaya lebih jer tp bila tya kata xda pape plak...x ke ponin cm 2...adoiii lah Kaos Chika


Kita sllu dgr jwpn klise cmneh dr para retis kita jgk tol kan
klo press tya "kowg neh da pape ke" kompom jwpn yg dowg bg "xda lah, kami cuma kawan jer...x lebih dari 2"
so, kowg da nmpk kn bukan jer para retis yg suka bg jwpn cm 2, owg2 sekeliling kita pon cm 2 gk
ida pon x paham n kdg2 bole ponin ooo bl tlg pikir sbb da kwn ida dlm kategori cm 2
tp, redha jer lah drpd serabut2 kpla nk pikio kn...hehehe


Pendapat ida la kn, dowg neh lbh selesa cmneh sbb klo tb2 mgku da feeling bagai, takot 'hubungan' dowg btukar jd len n x mustahil gk x kn rapat n get along together-gether cm dolu2 da
so, better diam n ckp TTM jer kn (2 pe yg kpla otak ida pikir lah)..hehehe
tp klo nasib bdn baek, TTM neh bole btukar jd partner long life tau senang ckp soulmate lah...wah loving couple gitu...yea dak??? Kaos Purple(ok sy jehles...hahaha) 

ceewahhh TTM yg myb kn jd soulmate...hihi


Jadi, pada owg2 yg dlm kategori TTM 2, tpulang pd kowg lah nk follow da flow cmner pon jnji kowg hepi (ayat tunggang langgang...ada ida kesah...kikiki)
so, pe yg penting kita move on n enjoy...hehe

 Dari kawan ramai2 cmneh

kepada

semua 2 x mustahil kn????



Super cute onion

p/s : x penah plak da TTM neh...pe rasenyer ntah...hohoho...thanks incik google 4 da picta *_*

2 budak tomeiii:

Si BuDaK KaChAk said...

mcm bez je...nk cube la....hehe

~ieda~ said...

@Si BuDaK KaChAk:hahahaha...byk la...xbesh tau...kikiki