Sunday, January 22, 2012

Bosan Tahap Ting Tong

 

Hye semua...hari neh gigih nk mghapdet belog sbb ada byk sgt ms kn..hehe
act., 2, 3 hr neh ida ase mcm free jer..tp bl free neh ase bosan plak sbb x tau nk wt pe kn
so, hr neh ida nk hapdet sket lah...da lg entri2 len tp sok2 la ida publish ea...td wt draft je


Semalam mmg seyes bohsan tahap gaban dok umah
housemate pakat2 balek kg...roomate ida pon sm...sowg lg plak dating sbb pakwe dia bwu dtg png kn...hehehehe
so, smlm ase cm tunggul jer kt umah...nk wat pe pon x tau
bole kata da jd sewel jap lah smlm n kalo bterusan mmg bole ckp ngn dinding la naty gamaknyer...hahaha
nk kata x wt keje, umah da stle...msk pon da tp smlm mmg bohsan la (tahap kritikal ) -_-


Kalo ikutkan, cuti CNY neh mmg la da plan nk g jenjalan kn sbb ida x lek kg
x kesah la kalo jln jem pon, jnji dpt tgk dunia dr terperuk ja kt umh...hoho
tp asenya mmg kena tunda la kot sbb sian plak kt sum1 2
dh la semalam dia bawu servis kete n tkr mcm2...melayang2 la wet kn (sabo k)
2 pon ida tau sbb dia tepon kata nk g servis kete n sora pon cedey jer sbb mhl giler kena (hampagas tol)
ingatkan nk wt hjg bln tup2 smlm gk dia nk servis...adehhh tp x per lah keta dia bkn ida pon


Bila dia kata sal servis kete 2 lah yg wat terbantut nk ajak kua jenjalan
pd hal, b4 dia cuti 2 dia da ckp tau dia cuti 4 hr, so bole lah ajak g mn2 @ culik dia jap... *_*
tp, sian plak kt dia walopon sy bosan tau x dok umah...asek dok ngadap dinding jer tau...hohoho
so, xper lah anggap cm bese jer lah kn...xder rezeki nk kua tp tup2 mlm td ida da x bole tahan, sj jer lah msg tya da mkn ke blom n len2
so, dia anta bawu nk cri mkn n tym 2 lah ngn slumber kodoknyer ida ckp "bole x tmn owg kua tgk wyg...bosan neh"
yg beshnyer, dia mau kot...hahaha...suke2 n arahan yg x bole blah kn "p siap cpt..jap g smpai"
adehhh...kelam kabut kot bersiap...mmg la xda nak berdandan bagai tp ngn pe pon x ready, mmg agak haru biru gk la kt c2


So, plan asal nk tgk citer Journey 2:Mysterious Island tp full la plak hall, so tkar lah tgk citer Underworld:Awakening (walopon penakut, layan jer lah...)


Citer neh smbgn dr season2 b4 neh...pd ida lah underworld kaly neh lg besh kot sbb aksi2 dia lagi dasat kn
pas2 plak, asek dok lawan jer ngn Lycan...bese lah...vampire mn bole seteru ngn Lycan
yg beshnyer, dlm season kaly neh, Selena dh ada anak (tomeiii ooo) yg bg impak besar lah sbb ank dia 2 keturunan hibrid
yg x beshnyer plak sbb byk giler scene wak2 malam...dh la ida neh rabun, tgk 3d plak...jd bole pk lah cmner keadaan dia kn...mmg TERBAEK lah...hahahaha


Abes jer wyg, terus g mam...dh la mula show lewat, abes pon lg lewat la kn
jrg ida mam kol 3pg++ tau...dah ase cm nak bersahur plak tp sbb lapo sgt, telan gk la...hahaha
tp, pape pon, mmg besh la mlm td sbb da sumthing benda yg ida x penah wat seumur hidup ida wat
naty ida hapdet tok entri len ya ^_^
btw, thanks yea tmnkn n abeskan ms ngn owg smlm n td plak sgup mam mcd sbb owg...heee
ingatkan da lupa owg (sj jer x mo msg + tepon nk tgk ingat ke x...hoho)
hepi sgt sbb dpt luang ms wlopon skjp n thanks bg sy hepi wlopn asek byk kaly jer terkena...hampagas tol


Ok lah...naty ida hapdet len ya tok hal yg ida janji 2
babai


p/s:tunggu next perjanjian plak...hehe...ida tuntut gk tau ^_^

5 budak tomeiii:

cik ayuni said...

bestnye tgok wayang..

~ieda~ said...

@cik ayuni:skali skala mghlgkn bosan...hehe

Anonymous said...

This was precisely the answers I'd been searching for. Amazing blog. Incredibly inspirational! Your posts are so helpful and detailed. The links you feature are also very useful too. Thanks a lot :)

deardearyhaty.blogspot.com said...

cite ni mmg siyes best..sbb best sgt smpai ila g tgok 2 kali..hee..lol..:)

~ieda~ said...

@deardearyhaty.blogspot.com:aah besh sbb aksi2 dia 2 kn...tp ida suke l citer journey 2...sweet jer...hehe ^_^