Wednesday, November 23, 2011

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Eiqa Azra..

 

 Hari neh ida da makin bersemangat...sbb 2 lah tadi ida dah mula setat jalan2 cari makan (ehhh pe kaitan ntah)
 tup2 terjumpa 1 segmen neh yg wat ida hepi lah
pe lagi kalo bukan segmen blogwalking by Eiqa Azra
tomei tau tuan punya belog 2...kalo nak tgk, meh tgk picta kat bwh neh
jgn lupa klik kat banner tok join skali tau



Ni plak syarat2 segmen kaly neh hokey

:m: Korang kenala follow blog eiqa ni..
:m: Letak banner nie kat entri korang beserta link segmen ni..
:m: Terpulang la korang nak buat entri apa..
:m: Jangan lupa tag ye.. Tak kisah berapa orang korang nak tag.
:m: last skali korang letak link korang kat dalam kotak komen eiqa ye..

 p/s : copy paste dari belog penganjur ^_^

So, kaly neh, ida nk tag 2 owang lah yea 
ieka n cytah

Ops...b4 lupa tarikh tutup 30/11/2011 ya...jd jgn lambat2 hokey!!!!

Ok, babai

9 budak tomeiii:

eiqa azra said...

wah!! terima kasih byk2 ye coz sudi join segmen nie.. :)

Cytah Lovicry said...

tq tag cytah..

khairunnisaazrie :) said...

yeyeye! hye awak! sampai jugak saya kat sini. tq sebab bw kat blog saya tau. DONE follow awak back. :"D

khairunnisaazrie :) said...

yeyeye! hye awak! sampai jugak saya kat sini. tq sebab bw kat blog saya tau. DONE follow awak back. :"D

khairunnisaazrie :) said...

yeyeye! hye awak! sampai jugak saya kat sini. tq sebab bw kat blog saya tau. DONE follow awak back. :"D

khairunnisaazrie :) said...

yeyeye! hye awak! sampai jugak saya kat sini. tq sebab bw kat blog saya tau. DONE follow awak back. :"D

khairunnisaazrie :) said...

yeyeye! hye awak! sampai jugak saya kat sini. tq sebab bw kat blog saya tau. DONE follow awak back. :"D

hanna said...

salam perkenalan..
dri segmen yg sme..

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-blogwalking-bersama-eiqa.html

shazwan: said...

terjah dr segmen yg sme :)