Wednesday, November 09, 2011

Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca



Hari ni ida nk join 1 segmen dr Cik Purple


klik banner tok terjah ya!!!


So, kali neh, ni syarat2 segmen ni ya

1. Buat entri dengan tajuk : 
Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

2. letak Header CP dan linkkan ke entri nih
3. pilih entri korang yang korang rasa best atau pun wajib dibaca oleh semua orang dan LINKkan ke entri tersebut supaya peserta lain boleh terjah entri tuh..
tak kesah brapa banyak korang suka, letak jer.. :) tapi yang nih optional, tiada paksaan.. kalau taknak letak pun takpa la.. :)
4. dah siap, hantarkan URL / link entri korang di ruang komen entri ini sahaja.. .
5. terpulang nak follow blog cp atau tak.. itu HAK anda.. ceh.. tp kalau follow lagi best kan? :P
okeh, segmen nih
tamat pada 11-11-2011 pada jam 11 pagipenyenaraian URL akan dibuat dan bertampal selama 3 hari bermula selepas tarikh tutup .. :)
*copy paste dr blog CP 


Untuk syarat no.3 2, ida pilih entry neh sbb nk bg peringatan tok semua yea...jom terjah SINI
penting ok tok kowg2 semua tahu ^_^


Bye2



4 budak tomeiii:

ceriteraliyana said...

tinkerbell berterbangan memeriahkan blog ni..=))

*dtg dri segmen yg sme ^^

Miss Nadya said...

melawat dan blogwalking dari list CP buat..:)

new entry ::

1. Buffered Earnings #7
2. Twilight Saga Breaking Dawn
3. Greyson Chance Feat Najwa Latif

Love The Queen ♥ said...

Done following u :))

Eza Boom Boom :) said...

Hello pemilik belog ini.. Eza singgah sini nak tinggal jejak kaki kat belog awak. Sorry terlambat seminggu. Hope dimaafkan :D Btw, jom singgah belog Eza yeaa…

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html